Despre Noi

In 2016 am deschis o noua clinica veterinara in Brasov echipata cu aparatura de ultima generatie, special pusa la dispozitia dumneavoastra.

BUN VENIT LA K2

Serviciile spitalului veterinar K2 din Sfântu-Gheorghe au initiat in 2011 de catre dr. Kondor Attila în anul 2011. In 2016 am deschis o noua clinica veterinara in Brasov echipata cu aparatura de ultima generatie, special pusa la dispozitia dumneavoastra pentru o experienta cat mai placuta a prietenului patruped.

Consultatii, Vaccineri, Deparazitari interne si externe, Tratamente

Fiecare pacient este examinat clinic, iar în cazul suspiciunii unor afecţiuni se efectuează examen de laborator, ecografie, examen radiologic, endoscopie, electrocardiografie – pentru a stabili un diagnostic corect şi a efectua un tratament adecvat.

Eliberari Pasaport International

Eliberarea paşaportului se face concomitent cu microciparea animalului. La animalele la care inplantăm microcipuri eliberăm şi o adeverinţă de microcipare. La paşapoartele eliberate asigurăm şi legalizarea lor.

Examen de laborator

Spitalul are în dotare un laborator propriu cu echipamente de laborator destinate exclusiv medicinei veterinare. Examenele de laborator permit stabilirea unui diagnostic exact şi a unui prognostic cât mai realist în cele mai multe afecţiuni. Efectuarea unui examen de laborator este indicat şi în cazul unor operaţii chirurgicale mai ales la animalele peste 8 ani, pentru a evalua riscurile intra şi postoperatorii.

RÄNTGENDIAGNOSTIC

Laboratorul de radiologie satisface toate cerinţele privind radioprotecţia personalului şi pacienţilor . Aparatul de radiologie este un aparat modern destinat special animalelor de companie. Aparatul de developare automată asigură o calitate superioară filmului radiologic într-un timp foarte scurt.

Galerie Foto

Galerie foto cu titlu de prezentare atat pentru K2 - Clinica Veterinara Brasov, cat si pentru K2 - Spital Veterinar Sfantu Gheorghe.