CT Vimago

Cabinetul nostru are primul CT veterinar Vimago din țară!

Vimago L HU HDCT

Sistemul de imagistică volumetrică de înaltă definiție Vimago este rezultatul reinventării și depășirii tehnologiei CT. Cea mai mare rezoluție spațială a imaginilor 3D clinice cu voxeli izotropici reali de 0,09mm x 0,09mm x 0,09mm. Sistemul scanează orice pacient de la 60g până la 80kg. Inovațiile în curs de brevetare ale acestei noi tehnologii rezultă din faptul că Vimago nu este supus limitărilor sistemelor Cone Beam CT. Rezoluția contrastului la țesuturile moi este fantastică. Vimago pune la dispoziție studii cu un raport semnal-zgomot de neegalat, rezoluția spațială rivalizând doar cu cea a micro-CT-ului. Contrast de diagnostic cu unități Hounsfield, identice cu CT-ul convențional. Efectuarea unei scanări nu durează mai mult de câteva minute (fără poziționarea pacientului și anestezierea acestuia). Imagistică tridimensională mai ușoară, mai sigură și mai bună ca niciodată.

Modul Fluoroscopie inclus

Imagini de înaltă rezoluție, adaptare automată a luminozității/contrastului și cadre de până la 16fps. Imagistică intervențională la un nivel calitativ superior brațului C. Pacientul poate fi scanat în diferite planuri, iar gantry-ul se poate deplasa peste pacient, pe parcursul studiului.

Modul Radiografie Direct Digitală inclus

Sistemul poate fi utilizat în modul ``single shot`` sau ``scanning`` pentru a permite o scanare a întregului pacient într-o singură radiografie. Imaginile pot fi obținute în orice unghi.
Sistemul este furnizat cu software-ul de achiziție și vizualizare și include toate tipurile de randare și modelare 3D. Pentru o utilizare corespunzătoare se oferă suport tehnic și de specialitate de la distanță.